TEAM

Het team van REvitAM bestaat uit ervaren professionals met een langdurige ervaring in en voorkeur voor zorgvastgoed en kan zich daarom meteen verplaatsen in de situatie van de opdrachtgever om een bijdrage te leveren aan optimalisatie van het zorgvastgoed. Als veelgevraagd regisseur en adviseur, beschikt REvitAM uiteraard over een uitstekend netwerk dat kan worden ingezet ten behoeve van de klant. 

 

Rob Sprenkels

Ondernemende en ervaren zorgvastgoedprofessional

Rob is erop gericht om binnen organisaties focus te brengen op de waarde en risico’s van het vastgoed, maar ook om nieuwe business modellen te ontwikkelen, beiden vanuit de gedachte dat optimalisatie en innovatie dé oplossing zijn om stakeholders te bedienen.

Rob werkt bij voorkeur op management en bestuursniveau binnen een maatschappelijke context. Maakt zaken bij voorkeur ‘klein’, neemt graag verantwoordelijkheid en daagt uit om te blijven ontwikkelen. Rob heeft een sterk geloof in samenwerkingen, om meer met elkaar te kunnen bereiken.

 

Rob: “Wij zijn een strategische partner van zorginstellingen. Als "dedicated sparringpartner" omdat wij geloven in een langere termijn samenwerking, waarbij vertrouwen en transparantie nodig zijn om doel- én klantgericht waarde te kunnen toevoegen. Wat ons anders maakt is dat wij dedicated zijn aan het klantbelang, optimalisatie en verduurzaming als focus hebben en volledig onafhankelijk zijn van andere partijen zoals investeerders, ontwikkelaars of bouwbedrijven”.

 

Meer weten, bel: 06-46326160

Email: info@revitam.nl

https://www.linkedin.com/in/robsprenkels/

 

Bernd van Kooten

Ervaren zorgvastgoed regisseur & sparringpartner

De passie van Bernd ligt bij het plannen, optimaliseren, verbeteren en structureren van zorgvastgoed. Bernd heeft een uitgebreide track record op het gebied van (her)structurering, projectontwikkeling  en financiering bij vastgoed in diverse senior management rollen.  Pakt zaken vanuit overzicht proactief op, zelfstandig of als teamspeler. Biedt tevens brede meerwaarde als strategisch sparringpartner op directie- en bestuursniveau, danwel als regisseur of coach voor zorgvastgoed medewerkers.

 

Bernd: “REvitAM komt voort uit onze passie voor optimaliseren van maatschappelijk vastgoed. Onze focus gaat uit naar integrale optimalisatie en verduurzaming van de exploitatie, financiering en eventuele herstructurering van het vastgoed. Waarde toevoegen door revitalisatie, is ons motto”.

 

Meer weten, bel:  06-53755006

Email: info@revitam.nl

https://www.linkedin.com/in/bernd-van-kooten-msc-msre-mr-08a112/